Красуня і воїн | Хуа Жун (2023)

«Красуня і воїн | Хуа Жун (2023)»:

Коли було створено три світи: Царства безсмертних, людей і демонів, була ще третя сила, створена поза цими царствами, що перевищувала їх - сила Фенікса. Існує легенда, що сила, подібна до цієї, може знищити всі три Царства, тож безсмертні знову і знову перевіряли світи, шукаючи переродженого Фенікса. Вей Чжу - донька прислуги, їй доводиться тяжко працювати щодня, щоб прогодувати матір і молодшого брата, але навіть за це вона не чує подяки.

Але незважаючи на відсутність підтримки, дівчина вирішує взяти участь у перевірці на наявність кістки безсмертного, і опиняється в числі 18 молодих людей, серед яких проявляється загадкова сила Фенікса. Так, Вей Чжу і 17 хлопців і дівчат вирушають до школи безсмертних, де їх навчатиме суворий учитель Янь Юе. Ніхто не знає, що Янь Юе насправді принц Царства безсмертних, який спустився, щоб відшукати Фенікса, який переховується. І хоча перевірка Вей Чжу засвідчила її бездарність і відсутність безсмертної кістки, доля знову й знову зіштовхує наполегливу в навчанні красуню й прекрасного небожителя, поки й сам принц не починає бачити картинки майбутнього, які пророкують їм річки крові та трагічне майбутнє, що його молодим людям потрібно спробувати змінити.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Красуня і воїн | Хуа Жун (2023)