Лорд Сюе Ін (2023)

Мелодрама Лорд Сюе Ін (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
21 червня 2023
Країна:
Китай
Жанр:
фентезі, романтика
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Лорд Сюе Ін (2023)»:

Стаючи правителем, людина бере на себе низку зобов'язань, які вона має виконувати під час свого правління. Потрібно мати сміливість і мужність, щоб рятувати й управляти народом, узяти відповідальність за людей, що вам прислуговують, і бути досить суворим для регулювання загального балансу. Саме цими законами живуть володіння клану "Снігового Орла".

Дія відбувається в міфічному світі на материковому континенті. Народ і територія клану "Снігового Орла" завжди жили в спокої та гармонії. Але раптово на них нападає ворожий клан. Усе було врегульовано, але лорд Дунбо Цин Жуй і його дружина Мо Ян Юй потрапляють у полон і зникають. Тепер відповідальність за клан перекидається на плечі старшого сина лорда Дунбо Сюе Іна. Він стає наймолодшим главою клану і один з найталановитіших воїнів імперії. У нього чудові якості справжнього лідера. Завжди поблажливий до близьких і народу, але жестів і безжальний до лікарів. Незважаючи на свою запальність і силу, він завжди намагається залишатися спокійним і стриманим. Він дуже любить і піклується про свого молодшого брата Дунбо Цин Ши. Вони дуже близькі і завжди діляться своїм переживаннями і станом душі. Це доводить їхню щирість одне до одного. Сім'я завжди стоїть на першому місці для Дунбо Сюе Ін, і тому він так сильно жадає влади.

Лорд Сюе Ін вирушає в подорож, щоб знайти і врятувати своїх батьків. Він ставить перед собою мету врятувати народ і зберегти благополуччя у своїй родині. На нього чекають багато випробувань і зрад на шляху до бажаного. Тепер йому як ніколи знадобитися вся його сила і відвага, бо пошуки намічаються нелегкі. Під час свого завдання він зустрічає одну особу, яка зуміла його зачарувати. Юй Цзин Цю - мила, розумна дівчина, що володіє особливим шармом. Також дівчина володіє чудовими навичками бойових мистецтв. За збігом обставин герої об'єднуються і разом йдуть здійснювати великі справи.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Лорд Сюе Ін (2023)