Аутсайдер (2023)

Мелодрама Аутсайдер (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
38 серій
Премєра:
25 червня 2023
Країна:
Китай
Жанр:
романтика, бізнес, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Аутсайдер (2023)»:

"Аншен Груп" потрапляє в кризу через два роки після смерті її засновника. Старший син родини Ван Цзю Ань (Гао Вей Гуан) не знаходить спільної мови зі своєю тіткою, яка є головою ради директорів. Починається битва за владу, виникають проблеми серед вищого керівництва, і вони поширюються на всі рівні та зачіпають співробітницю Су Мо (Чжан Юй Ці).

Дівчина бере участь у банкеті і ненавмисно ображає Ван Цзю Аня, а він відомий як суворий начальник. На щастя, Су Мо має старанність і стійкість, щоб витримати його випробування, і під його керівництвом швидко зростає.

Коли вона починає блищати на робочому місці, то знову стикається з Ван Цзю Анем, що призводить до її звільнення. Чого він не очікував, так це того, що Су Мо повернеться як шахова фігура своєї тітки. Вони з обережністю ставляться одне до одного і врешті-решт закохуються. Однак позиція Су Мо і зарозумілість Ван Цзю Аня різко обривають їхні стосунки.

Коли Ван Цзю Ань журиться через втрату молодшого брата і правду про свою особистість, Су Мо, не вагаючись, відкладає все, заради чого так старанно працювала, щоб залишитися поруч із ним. Разом вони відкривають нову главу у своєму житті.

Дивитися серіал Аутсайдер 2023 року онлайн в хорошій якості абсолютно безкоштовно і без реєстрації!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Аутсайдер (2023)