Ти, кого я зустрів випадково (2023)

Мелодрама Ти, кого я зустрів випадково (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
1 мая 2023
Країна:
Корея Южная
Жанр:
драма, фантастика
Режисер:
Тривалість:
65 мин.

«Ти, кого я зустрів випадково (2023)»:

Однієї дивної ночі журналіст Юн Хе Джун знаходить машину, здатну перенести його в будь-який момент часу, як у фільмах або книгах. Не одразу чоловік, який звик довіряти тільки голим фактам, повірив в існування такого пристрою, але це виявилося правдою. Тоді журналіст вирушив у 1987 рік, потоваришував із жителями маленького мальовничого села, купив будиночок і став учителем, професію, яку Хе Джун завжди ненавидів, і став жити життям, якого ніколи не хотів.

А все для того, щоб знайти справжнього серійного вбивцю, який ось-ось з'явиться в цих краях, адже той, хто відсиджує термін за ці злочини, не винен. Але в одну з його подорожей, з ним опиняється випадкова попутниця, Пек Юн Йон, редакторка книжкового видавництва, у якої свої причини виправити минуле. Ось тільки зовсім несподівано виявляється, що плани Юн Хе Джуна і Пек Юн Йон у 1987 пов'язані.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Ти, кого я зустрів випадково (2023)