Зробити пропозицію королю (2023)

Мелодрама Зробити пропозицію королю (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
18 апреля 2023
Країна:
Япония
Жанр:
романтика, комедия
Тривалість:
46 мин.

«Зробити пропозицію королю (2023)»:

Весільна організаторка-початківець Ханеда Аяко (Хасімото Канна) щойно влаштувалася на роботу у весільний салон La Blanche. Дівчина завжди була популярна у чоловіків завдяки своїй красі. Однак її відштовхують хлопці, які звертають увагу лише на зовнішність, тому вона ніколи не була закохана.

Майже всі жінки, що її оточують, вважають дівчину розлучницею та стервою, адже часто через неї руйнуються пари. Батьки дівчини володіють невеликим ресторанчиком камобоко. Будучи найстаршою з п'яти дітей, Аяко доводилося самій собі заробляти на навчання, крім того, вона повинна була допомагати батькам у ресторанчику.

Одного разу Нітта Того (Ямада Рьоске) робить Аяко пропозицію руки і серця і це стає поворотним моментом життя дівчини. Нітта Того - владний генеральний директор La Blanche, а також спадкоємець великої корпорації Nitta Holdings. Раніше у Того не було проблем із жінками, він по-справжньому ніколи нікого не кохав.

Аяко погоджується на пропозицію, щоб допомогти родині, а Того - щоб змінити справи у весільному салоні.
Так починається їхнє сімейне життя, сповнене недомовок і розрахунків.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Зробити пропозицію королю (2023)