Моє кохання і зірки (2022)

Мелодрама Моє кохання і зірки (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
1 марта 2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама, музыка
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Моє кохання і зірки (2022)»:

У минулому Сінь Чень була відомою актрисою. У неї була успішна кар'єра, вона знімалася в головних ролях, багато гастролювала і була впізнавана. Перед нею відчинялися всі двері шоу-бізнесу і багато хто пророкував їй запаморочливе майбутнє. Незважаючи на успіхи в роботі, особисте життя дівчини абсолютно не складалося. Протягом тривалого часу вона зустрічалася з молодим чоловіком. Вона була закохана в нього і мріяла створити з ним сім'ю. Однак одного разу їй довелося зіткнутися зі зрадою хлопця і назавжди розчаруватися в чоловіках. Їй важко було впоратися з душевним болем і повірити в події, що відбулися, адже всі мрії та плани впали в одну мить. Незабаром на актрису чекав новий удар, і вона втрачає роботу.

Накопичені заощадження швидко добігали кінця і Сень Чень була змушена шукати собі роботу. Їй вдалося влаштуватися асистенткою до музиканта-початківця. Красунчик був високого зросту, умів "правильно" себе подати, чим затьмарював пильність оточуючих. Він без зусиль розбивав жіночі серця, але не закохувався в жодну зі своїх залицяльниць.

Чоловік був перфекціоністом і не міг бачити безлад. Від своєї підлеглої він вимагав точну кількість ложок цукру і кави, і щоб його графік був складений до хвилини. Поступово вони починають вчитися стримувати свої емоції та вносити коригування у власні характери. Найважче для них було чути одне одного, але саме це зароджує в серцях обох романтичні почуття.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Моє кохання і зірки (2022)