Подвійна дикість (2023)

«Подвійна дикість (2023)»:

Троє братів і сестер Лі, Пакорн і Павін народилися в тайсько-китайській родині та виросли дуже близькими людьми. Їхній батько Го Бенг завжди ставився до Пакорна упереджено, бо той народився якраз у розпал економічної кризи і тому вважався "нещасливим" для сім'ї. А Павін, який народився, коли економіка зростала, є золотою дитиною, гордістю і радістю їхнього батька.

Стосунки двох братів припиняються, коли прибувають двоє людей: Рунг Таван, донька власника сусідньої швейної фабрики, та Ахсалха, або Ах, злочинець, з яким випадково стикається Пакорн. Після нещасного випадку Пакорн виявляється втягнутим у кримінальну справу. Стосунки між двома братами обертаються глибокими ранами в їхніх серцях. Злочинець Пакорн повинен виступити проти поліцейського Павіна, тепер вони вороги. Як розвиватиметься ця битва між двома братами? Чи поверне Павін свою честь і повагу брата?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Подвійна дикість (2023)