Тепла ніч у холодних дев'яти небесах (2023)

Мелодрама Тепла ніч у холодних дев'яти небесах (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
28 серий
Премєра:
2023
Країна:
Китай
Жанр:
романтика
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Тепла ніч у холодних дев'яти небесах (2023)»:

Китайський серіал дорама Тепла ніч у холодних дев'яти небесах / Повна тепла холодна ніч / Тепло холодної ночі 1-28 серія з перекладом.

Су Джіу Ер (Лі І Тун) молода, талановита і представницька жінка-констебль з гострим дослідницьким розумом. Вона родом з королівства Цянь, а це означає, що вона володіє кролячим духом, і їй постійно холодно. Її приваблює тепло, де б вона не знайшла його. Під час розслідування вона змушена працювати під прикриттям, де зустрічає Хань Чжена (Бі Вень Цзюнь), члена правлячого Королівства сім'ї Ці. Хань Чжень просякнутий вовчим духом, який наділяє його феноменальною силою і спритністю. Це також робить його шкіру неймовірно теплою на дотик, що є чинником, який змушує Су Джіу Ер хотіти притиснутися до нього. Але йому не вистачає навичок міжособистісного спілкування, і він суворий і різкий з усіма, кого зустрічає. Однак протилежності притягуються до нього, і цей незвичайний дует зближується в міру того, як вони розслідують дивну справу про вбивство, до якого причетні обидва їхні королівства. Чи призведе їхній гарячехолодний зв'язок до кохання?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Тепла ніч у холодних дев'яти небесах (2023)