Милий лиходій (2023)

Мелодрама Милий лиходій (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
23 серий
Премєра:
21 марта 2023
Країна:
Тайвань
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Милий лиходій (2023)»:

Хань Чжень Чжень (Соня Суй) пережила багато чого. Одного разу їй вдалося погасити всі борги і кредити, але цей вчинок залишив її без гроша в кишені.

Бажаючи для своєї сім'ї нового життя, Чжень Чжень вирішила, що переїзд у престижний район її сестри, повний багатих і впливових людей, допоможе їм у цьому. І спочатку начебто все йде добре.

Однак її чоловік - письменник Чжун Цзюнь Цзе (Вень Шен Хао) - дедалі більше розчаровується в собі та своїй роботі, сама Чжень Чжень виявляється втягнутою в боротьбу за владу панянок із вищого світу, а їхню дочку продовжують мучити демони минулого - колись вона була жертвою знущань, і нещастя продовжуються в новому районі, коли вона піддається сексуальному насильству.

Цзюнь Цзе, прагнучи захистити доньку, звинувачує сина багатої родини у скоєнні злочину. Але чи справді той напав на неї? І що стане з їхньою звичайною сім'єю при зіткненні з елітою?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Милий лиходій (2023)