Можемо прикинутися, що не знайомі? (2023)

Мелодрама Можемо прикинутися, що не знайомі? (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
18 січня 2023
Країна:
Корея Південна
Жанр:
комедія
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
60 хв.

«Можемо прикинутися, що не знайомі? (2023)»:

Романтична комедійна історія про чоловіка і жінку, які колись були одружені, але розлучилися і остаточно розчарувалися в сімейному житті, втративши віру в почуття любові. Обидва вони працюють юристами, і одного разу пара знову зустрілася після тривалого розставання.

О Ха Ра і Гу Ин Бом адвокати, основним напрямком діяльності яких є шлюборозлучні процеси. Дівчина надає юридичні послуги знаменитим людям, які досить часто звертаються до неї по допомогу. Хлопець теж успішний у роботі та займається врегулюванням спорів, пов'язаних зі спільним майном. Раніше молоді люди зустрічалися протягом 10 років, а потім одружилися. Але їхні стосунки не склалися, і шлюб розпався. Але остаточно забути одне про одного О Ха Ра і Гу Ин Бом не змогли. Вони були змушені контактувати в процесі роботи, а іноді навіть виступали противниками на судових засіданнях.

Перед глядачем постають усі складнощі та різні етапи взаємин героїв: доленосна зустріч, закоханість, весілля, ненависть і розставання.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Можемо прикинутися, що не знайомі? (2023)