Село на мільйон

Мелодрама Село на мільйон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
28 листопада 2016
Країна:
Україна
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Село на мільйон »:

Троє кузенів Катя, Коля и Тимур получают в наследство от своего дедушки Юхима Кибця миллион евро, но с одним условием. Они должны переехать из Львова, Николаева и Киева соответственно в село на Западной Украине и прожить там год, не покидая его больше чем на 24 часа. Если никто из наследников не сможет продержаться в селе всё это время, деньги перейдут общине в распоряжение сельского головы Ивана. Узнав об этом, его оппонент Гарбуз намерен ещё а"Село на мільйон" - розповідь про непросте та смішне життя у селі звиклих до міських зручностей молодих людей. Сюжет серіалу шалено оригінальний - помирає старий дідусь Юхим і залишає своїм улюбленим онукам у спадок один мільйон євро! Тільки існує одна маленька умова: треба прожити рівно рік у селі та не залишати його більш ніж на 24 години. Якщо онуки не дотримаються умов, то гроші миттєво переходять до сільської ради.

Герої - Катя, Коля і Тимур і думки допустити було неможливо, щоб перебратися у таку глуш. Тут потрібне і терпіння, і витримка, і вміння швидко пристосовуватися до нових умов, але коли на кону стоїть значний грошовий надходження, то береш себе в руки і зловчуєшся. Починається справжнє полювання за спадщиною. Чим закінчиться ця історія?ктивнее бороться за власть, пытаясь разными способами оттянуть у Ивана голоса членов сельсовета.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Село на мільйон (2016)