Загублені в горах Куньлунь (2022) всі серії

Мелодрама Загублені в горах Куньлунь (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
36 серий
Премєра:
2022
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Загублені в горах Куньлунь (2022)»:

Дін Юньці спадкоємець глави 5 воріт отримує від батька листа з проханням повернутися на батьківщину. Але коли герой приїжджає, то виявляє, що батька підозрюють у розкраданні скарбів, а сам він зник безвісти. Незалежний і жвавий Дін Юньці вирішує знайти батька, а таємно допомагати йому збирається Ушуан, подруга дитинства та учениця протиборчої громади.

Але діяти герою доведеться потай і на власний розсуд, тому що пошуками зацікавлені і поліція, і громада охоронців. Хто переможе в цій гонці і що трапилося з батьком Дін Юньці, ми дізнаємося, подивившись дораму.

Серіал Загублені в горах Куньлунь (2022) 1-33, 34, 35, 36 серія дивитися онлайн всі серії підрят 36 серий

Дивитися серіал «Загублені в горах Куньлунь (2022)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Загублені в горах Куньлунь (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Загублені в горах Куньлунь (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Загублені в горах Куньлунь (2022)