Спонсор (2022) всі серії

Мелодрама Спонсор (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2022-02-23 Хан Чхэ-ён, Ли Джи-хун, Чи И-су, Ку Джа-сон, Ким Юн-со, Пак Кын-хён, Ким Джон-тхэ, Ли Юн-ми
Країна:
Корея Южная
Жанр:
мелодрама, триллер
Режисер:
Тривалість:
56 мин.

Серіал мелодрама, триллер «Спонсор (2022)»:

Дорама розповідає про вплив зв'язків та багатства на наше життя, а також про те, який шлях треба пройти, щоб опинитися на вершині. Хан Чже Рі молода та впливова власника косметичного бізнесу знає про це не з чуток. Тільки завдяки зв'язку з багатим чоловіком їй вдалося чогось досягти у житті.

У свою чергу вона, як запрошений куратор у розважальне шоу з відбору чоловіків-моделей, вирішує дати шанс Хен Син Хуну, який не такий молодий, але досить цікавий і амбітний. Тепер йому доведеться пожертвувати багатьом заради того, щоби вижити.

Серіал Спонсор (2022) 1-10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Спонсор (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Спонсор (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спонсор (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Спонсор (2022)