Гра бажань (2022) всі серії

Мелодрама Гра бажань (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
2022
Країна:
Таиланд
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
85 мин.

Серіал драма, мелодрама «Гра бажань (2022)»:

Два сімейства Віріяваніт і Тіракітканкул змагаються між собою вже багато років. Ось тільки це суперництво переросло у боротьбу, коли справа дійшла до особистих відносин між учасниками компаній.

Глава Віріяваніт бере за дружину дівчину, яка нещодавно була нареченою Анавіна Тиракітканкула. Дочці Нілін не подобається нова пасія батька, оскільки через неї сама вона стала на другий план у сімейних справах. У зв'язку з цим Нілін йде крайні заходи. Вона роблять угоду з Анавіном, цим йде проти сім'ї і проти свого батька.

Куди приведе їхня угода? Чи зможе закінчитись багаторічна ворожнеча між сім'ями? Дізнаєтесь у сімейній та романтичній дарамі «Гра бажань»

Серіал Гра бажань (2022) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Гра бажань (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Гра бажань (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гра бажань (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Гра бажань (2022)