Секрет пізнання світла (2020) всі серії

Мелодрама Секрет пізнання світла (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
2020-07-22
Країна:
Китай
Жанр:
детектив, драма, мелодрама, фантастика
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, драма, мелодрама, фантастика «Секрет пізнання світла (2020)»:

У головного героя дарами «Секрет пізнання світла» життя склалося дуже непросто. Будучи підлітком, Ся Ши втратив обох батьків, що сильно вдарило по ньому. Також загинула і його однокласниця, якою він дуже подобався. Ся Ши пішов у себе, думки та переживання сильно мучили його.

Через десять років Цуй Чжень Янь, яка була його однокласницею, створила віртуальну гру, здатну повернути людину до її давніх спогадів. Не без допомоги колишніх однокласників Ся Ши підключається до гри і починає свій шлях самопізнання і душевного зцілення.

Серіал Секрет пізнання світла (2020) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Секрет пізнання світла (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Секрет пізнання світла (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Секрет пізнання світла (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Секрет пізнання світла (2020)