Рідна душа (2016)

Мелодрама Рідна душа  (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2016-09-14
Країна:
Гонконг, Китай
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
109 хв.

Фільм драма, мелодрама «Рідна душа (2016)»:

Лі Аньшень і Ціюе були не розлий вода з тринадцяти років. Водночас вони пережили чимало щасливих моментів та подолали чимало труднощів.

Коли їм почав подобатися той самий хлопець, Лі Аньшень поїхала, щоб не заважати парі. Через багато років дівчина дізналася, що Ціюе написала про їхню дружбу новелу, в якій розповіла всьому світу про справжні почуття до своєї шкільної подруги.

Читаючи душевну історію про родинні душі, Лі Аньшень знову занурюється в юність, переживає першу закоханість, перші помилки та розчарування.

Дивитися фільм «Рідна душа (2016)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Рідна душа (2016) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Рідна душа (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Рідна душа (2016)