Наречена на одну ніч (2019) всі серії

Мелодрама Наречена на одну ніч (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
30 ноября 2019
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Наречена на одну ніч (2019)»:

Сюжет дорами Наречена на одну ніч повідає історію юної дівчини Хуа Жун, у душі якої живе справжній герой, який мріє про великі подвиги і великі справи. Вона лише єдина дочка чиновника, але сидіти на місці наша героїня зовсім не збирається, а натомість збирає дрібнички і вирушає назустріч пригодам.

Але як на зло всі карти постійно псує відважний капітан піратів Цинь Шанчен, який не тільки примудрився зробити з Хуа Жун слугу, а й змусив вийти за нього заміж… Що залишається відважній дівчині в ситуації? Звичайно ж, бігти… і бігти без оглядки. Але чи можна втекти від кохання підступного пірата?

Серіал Наречена на одну ніч (2019) 1-21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Наречена на одну ніч (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Наречена на одну ніч (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наречена на одну ніч (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Наречена на одну ніч (2019)