Останній богатир: Посланник Темряви (2021)

Фільм приключения, комедия «Останній богатир: Посланник Темряви (2021)»:

Іван нарешті знайшов силушку богатирську, злий чародій Роголеб повалений, і тепер все Білогір'я готується до бенкету на весь світ: Іван і Василина збираються святкувати весілля, вирішуючи типові для майже будь-якої пари молодят проблеми. В якій сукні піти під вінець нареченій? Кільця – прості чи чарівні? Весільна подорож – на курячих ногах чи у ступі? У розпал приготувань до свята зло знову нагадує себе: Василиса викрадена, й у запалу погоні Іван та її друзі опиняються у Москві.

Для мешканців Білогір'я це — чарівний світ, у якому люди переміщаються дивними колісницями, розмовляють із плоскими дощечками і не в змозі відрізнити справжню магію від дешевої дитячої іграшки. Але, як з'ясовується, і в цьому світі, пліч-о-пліч із звичайними людьми, непогано влаштувалися герої старих казок, і з їхньою допомогою Іван має шанс остаточно перемогти давню Темряву.

Дивитися фільм «Останній богатир: Посланник Темряви (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Останній богатир: Посланник Темряви (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Останній богатир: Посланник Темряви (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Останній богатир: Посланник Темряви (2021)