Інспектор Гу (2021) всі серії

Мелодрама Інспектор Гу (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
2020-01-07
Країна:
Корея Південна
Жанр:
аниме, боевик, мультфильм, приключения, фэнтези, Боевые искусства, Драма, Приключения, Фэнтези, Экшен
Режисер:
Тривалість:
23

Серіал аниме, боевик, мультфильм, приключения, фэнтези, Боевые искусства, Драма, Приключения, Фэнтези, Экшен «Інспектор Гу (2021)»:

Головна героїня детективної дарами «Інспектор Гу», Гу Ген І, у минулому була інспектором поліції, але після одного трагічного інциденту залишила службу. Зараз її квартира більше схожа на смітник, а вона на бомжа, повністю зануреного в онлайн ігри.

Якось її подруга, яка працює у страховій компанії, знаючи її таланти приваблює до розслідування страхового випадку. У ході розслідування Ген І стикається з серійною вбивцею, думки про яку весь цей час не давали їй спокійно жити.

Серіал Інспектор Гу (2021) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серій

Дивитися серіал «Інспектор Гу (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Інспектор Гу (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Інспектор Гу (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Інспектор Гу (2021)