Чирисан (2021) всі серії

Мелодрама Чирисан (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
23 октября 2021
Країна:
Корея Южная
Жанр:
боевик
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал боевик «Чирисан (2021)»:

Події дарами «Чірісан» розгортаються навколо рятувальної групи, що діє на території найбільшої гори у Південній Кореї національного парку «Чірісан». У кожного з героїв своя історія та свої мотиви знаходиться саме там. З І Ган — найдосвідченіший рятівник групи, отримує в напарники новачка Кан Хен Чжо, який стверджує, що може бачити людей, які заблукали в лісі.

У цей час з'являється чутка про загадкову примару, яка вбиває людей на горі. Починають з'являтися жертви. Всі ці події безперечно пов'язані з таємницею, яку зберігає гора вже багато років.

Серіал Чирисан (2021) 1-3,4,5 серія дивитися онлайн всі серії підрят 5 серий

Дивитися серіал «Чирисан (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Чирисан (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чирисан (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Чирисан (2021)