Папанькі 3 сезон всі серії

Мелодрама Папанькі 3 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
12 апреля 2021
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Папанькі 3 сезон »:

Єгор Козаченко переселяється за місто з вагітною дружиною Світланою та сином Ігорем. Чоловік добудував особняк, куди і хоче привезти другу дитину. Однак підготовка до довгоочікуваних пологів - справжнє випробування, яке згуртовує всю сім'ю. Єгор стримує слово і відкриває ресторан з м'ясними стравами на грилі. У створенні та веденні бізнесу герою постійно перешкоджає глава села і його підлеглі. Помічником Козаченко з управління рестораном стає його друг Микита Павленко, який довго думав і все-таки зважився звільнитися з обридлого банку.

Колишній службовець фінансової структури знаходиться на межі розлучення з Іриною. Тому подружжя вирушило за місто, щоб спокійно розібратися у власних почуттях і спробувати знайти гармонію в новій обстановці. Але замість заспокоєння отримали конфліктних сусідів. Сім'ю загрожує зруйнувати Ольга Миколаївна, яка вже давно мріє спокусити Микиту. Недовірливій Павленко доведеться вибирати з двох претенденток на його серце. Малишеви теж переїхали в селище через Жениного тата, що затопила їх квартиру. Велике сімейство переживе конфлікт батьків і дітей. Саша теж залишає місто і намагається знайти серйозні відносини.

Серіал Папанькі 3 сезон 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Папанькі 3 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Папанькі 3 сезон 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Папанькі 3 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Папанькі 3 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Папанькі 3 сезон (2021)