Ніна всі серії

Серіал мелодрама, криминал «Ніна »:

Ніна чарівна молода жінка, фотомодель, у якої все чудово складається життя: люблячий чоловік, дитина і стрімко зростаюча кар'єра з гідною оплатою. Але відразу щасливе життя Ніни перетворюється в суцільне пекло відчаю і боротьби за існування. Раптово помирає її чоловік, після чого кредитори відбирають у героїні все наявне майно, щоб покрити борги покійного. Від неї відвертаються роботодавці і тепер вона більше не може співпрацювати ні з одним вітчизняним модельним агентством.

На повірку і друзі виявляються фальшивими, а двері в гламурний світ вищого суспільства змикаються без жалю. Не маю можливості влаштувати на роботу з високою зарплатою без вищої освіти і досвіду, вона зобов'язана тепер піклуватися про сина і йде продавщицею на ринок. Але труднощі не зломили красуню, а безгрошів'я не озлобило добру і чуйну героїню. У її випадку всі спрацював з точністю до навпаки, і вона змогла подолати багато негаразди, завдяки оптимізму, віри і чарівній усмішці, зігріває всіх довкола. Випадкова зустріч з привабливим чоловіком, який зміг оцінити в ній не тільки зовнішні дані, але й побачити внутрішній світ, породжує взаємний потяг і нові довірчі відносини.

Серіал Ніна 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Ніна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ніна 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ніна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ніна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ніна (2001)