Сашка всі серії

Мелодрама Сашка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
100 серий
Премєра:
6 января 2014
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Сашка »:

Мати новонародженої Олександри хотіла почати життя з початку і покінчити з вуличним життям. Вона уявляла собі райдужне майбутнє, де піклуватися про свою дитину. Але доля розпорядилася інакше. Жінка помирає відразу після пологів, а дівчинці доведеться самій навчитися виживати в цій суворій реальності. З того фатального моменту, як героїня втратила свою матір минуло 18 років. Саша підійшла до цієї межі, де починається доросле життя, в повній самоті, без дому, рідних і підтримки. Вона повинна покладатися тільки на себе, нікому не довіряючи, як це і робив всі роки.

Сашка мужня, різка, як хлопчисько і обожнює машини, в яких розбирається не гірше будь-якого чоловіка-знавця. З неї виходить першокласний автомеханік. Амбітний характер зіграє з нею злий жарт, коли під час вуличної бійки вона випадково поранить молодого політика і бізнесмена Андрія. Він вражений пустотливий дівчиною, з нестандартним мисленням і красою. Втім, минуле цієї дівчинки зберігає в собі ще багато несподіванок і таємниць, які не раз будуть шокувати і дивувати оточуючих. Що ж належить дізнатися самої Олександрі, після чого її існування зміниться кардинально і назавжди.

Серіал Сашка 1 - 197, 198, 199, 100 серія дивитися онлайн всі серії підрят 100 серий

Дивитися серіал «Сашка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сашка 100 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сашка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сашка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сашка (2013)