Джуна всі серії

Мелодрама Джуна  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
21 сентября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
биография, детектив, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал биография, детектив, драма «Джуна »:

Багатосерійний фільм розповість про унікальну жінці з неабиякими здібностями Джунь Давіташвілі. Вона особистість з неоднозначним і складним характером, яка займалася не тільки цілительством, але і могла до точності передбачити майбутнє. Інтригуючий сюжет побудований навколо сценарію про життя дивовижною Джуни і написати його повинен буде талановитий автор детективних творів Андрій. Героїня після недовгих обмірковувань дає свою згоду на співпрацю з творцем. Вона готова розповісти шанувальникам про свій особистий і найсокровенніше, відкрити дверцята на свою територію для любителів цікавих всього таємничого і незвіданого.

Тепер письменник приватний гість у домі, який спостерігає за її укладом, звичками і те, як вона працює з пацієнтами. Також чоловік випадку цілительку записує її спогади про цікавих та невідомих до того моменту фактів її минулого. Поступово він, відомий оточуючим, як незламний скептик, не вірить у потойбічну силу і чортів, починає розуміти, що існує якась невідома сила, межа за яку судилося заглянути тільки обраним і це Джуна. Упевнившись наяву в неймовірну силу і дар пані Давіташвілі, він починає в мріях малювати собі картину, що можливо йому вдасться поговорити з померлим сином. Але одного разу станеться непередбачуване, предсказательницу викраде якийсь незнайомець, що зважився на відчайдушний крок тільки з однієї причини, йому потрібна її термінова допомога.

Серіал Джуна 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Джуна » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Джуна 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Джуна всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Джуна онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Джуна (2015)