Батьки всі серії

Серіал боевик, драма, криминал «Батьки »:

Острів Кіпр. Тут проходять збори жіночих молодіжних команд з волейболу. Російські спортсменки-випускниці старших класів блискуче провели гру і здобули безпрецедентну перемогу в цьому матчі. Після цього дівчата вилітають назад до Москви на приватному літаку заможного спонсора підприємця. По дорозі відбуваються дивні обставини, зв'язок з екіпажем втрачається, а саме повітряне судно зникає з радарів стеження. Через декілька відчайдушних годин пошуків, авіалайнер виявляється на території Лівії.

Молоді дівчата опиняються в руках радикальних ісламістів-терористів. Їх подальша доля незавидна: хтось виявиться жертвами для продажу їх на чорний ринок трансплантологів, а хтось потрапить або в бордель, чи буде куплений багатим шейхом в свій гарем. Серед викрадених підлітків-росіянок, виявляється Катерина, дочка колишнього спецназівця Олега. Батько не збирається втрачати час на розмови, роздуми та в компанії інших отців пускається в дорогу на визволення бранців. Заради порятунку своїх дітей звичайним російським татам доведеться зробити неможливе, але іншого виходу у них немає. Як повернеться ситуація, поки що невідомо?!

Серіал Батьки 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Батьки » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Батьки 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Батьки всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Батьки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Батьки (2016)