Прокляття сплячих всі серії

Серіал триллер «Прокляття сплячих »:

Інтригуюча сюжетна лінія фільму зав'язана на неординарних художніх творах. На картині зображений образ сплячої людини, здавалося б, що в цьому дивного? Але справа в тому, що в самому творінні укладена душа людська душа. Як таке можливо? Але виявилося, що цілком ймовірно і прийшло це страшне прокляття від талановитого митця, який віддано і ніжно любив свою красуню дружину. Коли жінка помирала, нещасний і зневірений художник зробив неможливе. Він уклав душу своєї коханий силою почуттів у полотно.

Ця красива легенда надихнула дивака-підприємця Павла Воронова почати збирати унікальну колекцію картин, які зображують сплячих героїв. Допомогти йому в цьому беруться знавець-мистецтвознавець Агнеса і професійний майстер фотозображень Костянтин. Унікальними полотнами зацікавився також і майстер-аматор Олексій Тихонов. Чоловік ставить собі метою, продовжити справу названого вчителя і навчитися укладати людські душі в полотна. Ця таємнича історія, могла б так і залишитися страшною казкою для студентів художньої академії, якщо не один трагічний випадок. А саме холоднокровне вбивство відомого живописця, який за чутками був також прихильником «сплячих». Останній злочин швидко обростає страшними чутками? Але чи це правда?!

Серіал Прокляття сплячих 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Прокляття сплячих » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Прокляття сплячих 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Прокляття сплячих всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Прокляття сплячих онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Прокляття сплячих (2017)