Безпечні зв'язки (2020) всі серії

Мелодрама Безпечні зв'язки (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
26 апреля 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
26 мин.

Серіал драма «Безпечні зв'язки (2020)»:

У захоплюючому серіалі розповідається про долю героїв, які жили щасливим подружнім життям. Але в один момент взаємини здаються нудними. Людям важко було спілкуватися між собою, адже чимало моментів дратувало один в одному. І розлучення для пар — не рішення неприємностей. Герої намагалися приховувати невдоволення, щоб не починати черговий скандал. І все ж Маша вирішує знайти розраду в іншому чоловікові. Жінка потайки від чоловіка почала зустрічатися з Миколою. І з'ясувалося, що в коханця Марії також сім'я, в якій не все проходить гладко. І для головної героїні наявність дружини не відлякує від зустрічей.

Таємницею парі не хочеться руйнувати створені сім'ї, а просто іноді проводити спільно час. Але карантин руйнує плани коханців, адже вносить незаплановані корективи. Героям доведеться просидіти вдома разом з другими половинками, які були не такими бажаними, як нові знайомі. Але чи вдасться умовами карантину вплинути на прийняття правильного рішення щодо коханих половинок?

Серіал Безпечні зв'язки (2020) 1-4, 5, 6 серія дивитися онлайн всі серії підрят 6 серий

Дивитися серіал «Безпечні зв'язки (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Безпечні зв'язки (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Безпечні зв'язки (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Безпечні зв'язки (2020)