Нове життя (2020)

Фільм драма «Нове життя (2020)»:

Сюжетна лінія фільму грунтується на науковому дослідженні психолога, який довів, що людського віку в дійсності не існує. Одного разу його пацієнткою стала 35-річна дівчина, яка в недавньому часі позбулася пам'яті – в результаті доктор вирішив зробити її своєю піддослідного, а потім вселив їй, що їй не 35 років, як є насправді, а 25 – тобто на десять років менше.

Згодом головна героїня фільму, повернувшись до звичного життя, прожила рік, вважаючи, що їй справді 25 років. Але настане коли-небудь момент, в який героїня фільму зрозуміє, що їй втовкмачили недостовірну інформацію, і що вона після цього скаже, вирішить, що даремно витратила рік або ж знайшла нове життя?

Дивитися фільм «Нове життя (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Нове життя (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Нове життя (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Нове життя (2020)