Бабин бунт, або Війна в Новоселково всі серії

Мелодрама Бабин бунт, або Війна в Новоселково  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
14 октября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал комедия «Бабин бунт, або Війна в Новоселково »:

Прибуття столичних красунь в далеку глибинку став для простих сільських жінок справжнім випробуванням. Та й самі москвички дуже швидко зрозуміли, що відпочити від міської суєти на мальовничім лоні природи в спокої їм швидше за все не вдасться. Жительки села відразу відчули в непрошених гостях реальну загрозу свого жіночого щастя. Адже вони одразу викликали непідробний інтерес у місцевих представників сильної статі. А самі міські чародійки і модниці в свою чергу усвідомили, що життя на периферії зовсім нелегка, як це здається в мегаполісі.

Тут без зусиль і кмітливості не вижити, а без боротьби і хитрості і заміж не вийти. В селі теж є свої негласні закони, які потрібно розуміти. Приймати і поважати. Війна двох таборів супротивників оголошена, і ніхто зі сторін поступатися не збирається. Чоловічій половині ще ніколи не доводилося бачити такого, і вони з цікавістю спостерігають за розвитком подій. Хто з суперниць двох протилежних світів переможе. Інтрига приймає серйозні масштаби, не бачені в цих краях бабин бунт і краще в нього не втручатися. Але може варто спробувати домовитися, весь поганий мир завжди краще підступність і ворожості.

Серіал Бабин бунт, або Війна в Новоселково 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Бабин бунт, або Війна в Новоселково » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Бабин бунт, або Війна в Новоселково 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бабин бунт, або Війна в Новоселково всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бабин бунт, або Війна в Новоселково онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бабин бунт, або Війна в Новоселково (2013)