Друге життя всі серії

Серіал мелодрама «Друге життя »:

Оля красива і струнка випускниця старших класів. Деякий час дівчина познайомилася з харизматичним Олександром, курсантом школи міліції. Між молодими людьми зав'язалася чутливий роман, який закінчується вагітністю коханої. Оліна мама проти раннього заміжжя дочки і намагається будь-якими способами розлучити парочку. Жінка готова піти на никое підступність, що вона і робить. У пологовому будинку вона підкуповує персонал, який повідомляє Ользі, що у неї народилася мертва дівчинка. Сльози, депресія – нічого не виправить. Але в дійсності дитину віддали на виховання заможній бездітній родині.

Проходить десять років, героїня змогла побудувати неабияку кар'єру, стати фінансово незалежною, але щастя в особистому житті так і не отримати про долі. Вона не перестає часом подумки повертатися до своєї померлої доньки, шкодуючи про трагедію. Але скоро випадок піднесе їй приголомшливу правду, що її кровиночка жива і зростає у інших людей. Тепер повернути собі дитинку не так вже просто і перш, ніж життя рідні і одночасно чужих людей перетнуться знову пройде ще 10 років. Чи можна було подолати цю гнітючу біль і відчай, знаючи, що твоє дитя не з тобою цілих 2 десятки років?

Серіал Друге життя 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Друге життя » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Друге життя 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Друге життя всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Друге життя онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Друге життя (2016)