Неслучайные встречи

Мелодрама Неслучайные встречи  смотреть онлайн в хорошем качестве
Дата выхода:
21 сентября 2019
Страна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Времья:
45 мин.

Про что сериал мелодрама «Неслучайные встречи »:

Головна героїня серіалу молода жінка Даша. З раннього дитинства дівчинка цікавілася живопис. Вона булу дуже обдарованими дитиною, что можна Було помітіті неозброєнім подивимось. Батьки відразу помітілі це и намагались помочь дитині розвіваті цею дар. Подібним НЕ КОЖЕН МІГ похвалітіся. У дівчинки БУВ великий Потенціал, и его необходимо направіті в правильне русло. І батьки намагались сделать все заради корісті своєї дитини.

Даша булу буквально Зачарований живопису. Вона вітрачала на неї дуже много годині. Вона НЕ помічала, як пролітають години, поки вона захоплююсь Улюблений делом. Навколишній були впевнені, что дівчинку чекає блискучії майбутнє. І сама Даша в це щиро віріла. Здавай б, ее життя зумовлена ​​з дитинства, ніщо е могло піті нема за планом. Даша булу Юнім самородком, и всі дівували ее талантам. Вона дивним чином дівілася на цею світ. Вона шукала способи для самовіраження. Зараз Даші почти тридцять років. І вона НЕ может Сказати, что ее життя склалось саме так, як вона того Хотіла.

В цілому, ее життя НЕ така погана, як может здати. Однако у Даша зовсім не складається особисте життя. Вона Ніяк НЕ зустріне Чоловіка, которого зможу довіряті. До того ж у неї Вже БУВ досвід Невдалий отношений. Вона часто обпікалася про ненадійніх хлопців. І вона щиро НЕ розуміє, чому на ее шляху зустрічаються самозакохані и амбітні хлопці, Які не бачать Нічого далі свого носа. Останній Невдалий роман сильно вдарив по головній героїні. Вона Втома відчуваті Розчарування. Отношения з останнім чоловіком були дуже болючі, в результате чого головна героїня Повністю Втрата натхнення. Вона больше не могла творити як Ранее. Це стало для неї подвійнім ударом. Вона впала в депресію, що не Розуміючи, что їй делать далі.

Вона виявило в безвіхідній ситуации. Альо вона винна булу чімось собі зайнятості, тому Даша влаштувалася працювати в Звичайне рекламне агентство. Робота дизайнером винна булу ее немного відволікті и помочь НЕ втратіті всех навичок. Одного разу в жітті Даші з'являється черговий чарівний чоловік. ВІН здається тім самим, перед Яким вона різікнула б Відкрити душу. Альо дуже скоро головна героїня дізнається, что ВІН одружений. Це анітрохі ее НЕ дівує, Аджея Це вже НЕ перший раз, коли їй подобається одружений чоловік. Даша Вже булу готова забути про его Існування, что НЕ страждаті в черговий раз. Альо в цею раз їй Належить дізнатіся, что будь-який побачення в жітті не проходити просто так.

Сериал Неслучайные встречи 1, 2, 3, 4 серия смотреть онлайн все серии подряд 4 серии

Мелодрама «Неслучайные встречи » смотреть онлайн

  • 70
Твой отзыв на

онлайн сериал и саундтрек

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
MDRAMY.com » Сериалы » Неслучайные встречи (2019)