Капітанша. Продовження (2019) всі серії

Мелодрама Капітанша. Продовження (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
26 августа 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Капітанша. Продовження (2019)»:

Прекрасна капітанша Олександра (Ганна Михайлівська) знову візьме в руки штурвал. З тих пір як вона знайшла своє щастя з Леонідом (Олександр Ратніков), пройшло два роки. Після недавнього пригоди, коли вона сама керувала судном в небезпечному рейсі, дівчина вирішила стати професіоналом, пішла вчитися. І тепер вона курсант морехідного училища. Леонід теж не відмовляється від своєї мрії, він готується викупити корабель, щоб стати його повноправним власником.

Вони насолоджуються сімейним щастям, ростять сина, планують народження другої дитини і не підозрюють, що доля готує їм нові випробування. Залучені у вир стрімких подій Олександра і її чоловік Леонід виявляються головними пішаками в небезпечній грі. Чи зможуть вони розмотати клубок інтриг, пробачити і знову прийняти один одного після довгої розлуки і зроблених помилок?..

У режисерське крісло продовження серіалу «Капітанша» повернувся Володимир Янощук, повідомивши, що у другому сезоні проекту сюжет будується навколо іншої детективної історії.

«Дії другого сезону "Капитанши" зав'язані на абсолютно новій детективної лінії, яка буде довго тримати глядачів у напрузі. У нових серіях глядачі побачать ще більше романтики і морських історій», – зазначив режисер Володимир Янощук.

Серіал Капітанша. Продовження (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Капітанша. Продовження (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Капітанша. Продовження (2019) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Капітанша. Продовження (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Капітанша. Продовження (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Капітанша. Продовження (2019)