Між коханням і ненавистю всі серії

Мелодрама Між коханням і ненавистю  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
26 декабря 2016 10 мая 2017
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
48 мин.

Серіал мелодрама «Між коханням і ненавистю »:

Таня і Ліза - найкращі подруги, що дружать з самого дитинства. Так сталося, що обидві дівчини закохалися в одного хлопця - Пашку. Завидний наречений віддав перевагу Тетяні, в яку закоханий. Незабаром їх романтичні відносини, стають приводом для весілля, а вагітність Тетяни, лише зближує молоду пару.

Але, за кілька днів до весілля відбувається нещастя: Таня гине в автомобільній аварії, але лікарям вдається врятувати її дитину. Малюка забирає впливовий батько Тані, і забороняє Паші, навіть наближатися до їх будинку, не кажучи про побачення. Проходить час, і Павло зав'язує відносини з Лізою, але з'ясовує, що вона чекає дитину від іншого...

Серіал Між коханням і ненавистю 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Між коханням і ненавистю » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Між коханням і ненавистю 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Між коханням і ненавистю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Між коханням і ненавистю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Між коханням і ненавистю (2016)