Нескінченна туга в розлуці (2023)

«Нескінченна туга в розлуці (2023)»:

У стародавні часи, де боги, богині, демони і міфічні істоти живуть поруч із людьми, є 3 міфічних королівства: Шен Нон, Сюань Юань і Гао Сін, які керують своїми регіонами. Після того як імператор Сюань Юань (Чжен Го Лінь) знищив королівство Шень Нон в епічній війні, то королівство Сюань Юань стало правити обома регіонами, тоді як королівство Гао Сінь залишилося нейтральним.

Імператор держави Сюань Юань мав доньку Сяо Яо (Ян Цзи), яку він тримав у секреті. Тому жила вона далеко від нього, в державі Гао Сін. Він помістив її в прийомну сім'ю. Там Сяо Яо виросла розумною, доброю і милою.

Пізніше Сяо Яо тікає з сім'ї, але безліч труднощів зустрічає на своєму шляху. І в кінцевому підсумку, щоб вижити, стає лікарем-інкогніто, замаскувавшись під чоловіка.

Якось Сяо Яо випадково рятує Ту Шань Цзіна (Ден Вей). Цзін - глава клану Тушань, який походить від дев'ятихвостих лисиць. Він закохується в неї, але не знає, що вона дівчина, тому відчуває збентеження і вирішує тримати все в собі. Так у них зав'язуються неоднозначні стосунки.

~~ Адаптація 3-ї книги із серії романів "Книга гір і моря" Тун Хуа.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Нескінченна туга в розлуці (2023)