Місячний роман (2020)

Мелодрама Місячний роман (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
2 августа 2020
Країна:
Тайвань
Жанр:
драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

«Місячний роман (2020)»:

За легендою на небесах існує покровитель шлюбного союзу Юелао. Він відправляє посланця до чоловіка і жінки, яким судилося покохати одне одного. Однак не завжди кохання буває щасливим, адже боги теж не можуть знати все наперед. Нещасливе кохання зрештою перетворюється на кольорових метеликів, які літають світом, не видимі людському оку.

Також на небесах є камінь долі Саньшен. Одного разу він прийняв вигляд людини і спустився на землю, створювати нещасні пари. Пізніше за це його покарали, і він мав збирати метеликів з енергією нещасливого кохання. Тільки ось Саньшен зміг підставити Юелао, і той замість нього виявляється вигнаним на землю. Він набуває вигляду людини і стикається з незвичайною дівчиною, яка якимось чином з ним пов'язана. Чи зможе Юелао у всьому розібратися і очистити своє ім'я перед небесами? Слідкуйте за розвитком подій і дивіться дораму Місячний Роман.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Місячний роман (2020)