Особисті обставини (2023)

Мелодрама Особисті обставини (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
19 января 2023
Країна:
Южная Корея
Жанр:
драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
17 мин.

«Особисті обставини (2023)»:

Ха Ен У вже менш затребуваний як кінорежисер і зазнає труднощів у пошуку хоч якогось проекту. Екранізація сценарію Сон У Дже стає для нього найкращим рішенням, але сам автор не був у захваті від співпраці. А вся причина полягала в розбіжностях минулого. Раніше молоді люди викликали одне в одному романтичне тяжіння, і тепер почуття можуть розгорітися з новою силою. Вони досі пам'ятають про першу зустріч і залишили у своїх думках важливі спогади.

Сун У Дже переживає особисті проблеми, тому заглиблюється у творчу роботу, створюючи фантастичні шедеври в Інтернеті для широкого кола глядачів і читачів. Письменник приголомшливих романів набрав за свою кар'єру безліч шанувальників і здобув приголомшливу популярність. Талановиті герої стоять на порозі нового роману і намагаються вилікуватися почуттями, що спалахнули. Кінорежисер, який страждає на депресію, прагне почати нове життя і допомогти другу знайти своє призначення.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Особисті обставини (2023)