Бий, кусай, кохай (2023)

Мелодрама Бий, кусай, кохай (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
2023
Країна:
Таиланд
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Бий, кусай, кохай (2023)»:

Кен і Шокун - таємна і красива пара, якій доводиться розлучитися. Одному з них важливо приховувати стосунки і не викликати в оточенні зайвих запитань. Кену важливо тримати свої стосунки в таємниці, але його близький друг не бажає прикидатися і брехати, побажавши стати тим, хто в реалі є. Прямолінійний Шокун незабаром переймається почуттями до Маттео і намагається залікувати душевні рани. Його любовне розчарування дещо загладжується в приємному товаристві шкільного президента, який не проти розповісти всім про нові стосунки.

Але в партнерів виникають розбіжності в способах отримання задоволення, і незабаром назріває питання про продовження роману. Маттео належить до прихильників БДСМ і не підходить скромнішому новому знайомому, який представляє ванільний тип коханців. Тому майбутнє пари розмите і до того ж бажання Кена про відкриті стосунки може змінитися. Яке кохання припаде до душі хлопцеві з розбитим серцем? Чим закінчиться новий роман Шокуна?

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Бий, кусай, кохай (2023)