Наша квітуча молодість (2023)

Мелодрама Наша квітуча молодість (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
6 февраля 2023
Країна:
Китай
Жанр:
драми
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Наша квітуча молодість (2023)»:

Над принцом Лі Хваном тяжіє таємниця про прокляття, і незабаром йому вдається поліпшити становище. Зустріч з Мін Дже І приносить радість і надію, починається гарний роман з ніжною і милою красунею, майбутнє якої сильно залежить від рішення коханого надати допомогу нещасній жертві обставин. Хоч принц вирізняється зарозумілістю і зарозумілістю, але його витончена натура дає змогу полюбити чужу наречену, яка втратила батьків в аварії.

Звинувачена у вбивстві, піддається засудженню і приймає допомогу від коханої людини. З дівчини було важливо зняти неправдиві звинувачення і врятувати від суворого вироку. Вона була заручена з сином радника і збиралася стати дружиною, але цьому не судилося статися. Знайомство з розпещеним, але милим принцом надало шанс позбутися звинувачень. Дівчині вдається зняти прокляття зі шляхетної людини і викликати з її боку піднесені почуття. Але її підставляють і тепер важливо зберегти свою свободу, повністю довірившись люблячій людині.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Наша квітуча молодість (2023)