Ти моя вічна зірка (2023)

Мелодрама Ти моя вічна зірка (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
22 серии
Премєра:
2023
Країна:
Китай
Жанр:
фэнтези, романтика
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Ти моя вічна зірка (2023)»:

Історія про гуру мережевих технологій і його несподівану зустріч із молодою дівчиною, яка захоплюється національним стилем і традиційною культурою. Від заклятих ворогів до коханих, вони підтримують і зцілюють одне одного на шляху до своєї мрії.

Лу Юй Хен (Тун Мен Ши) - експерт з мережевих технологій. Він старанно працює над розвитком талантів у галузі мережевих технологій і спрямовує молоді таланти до правильних ігрових і мережевих цінностей. Будучи ведучим кіберспорту з мільйонами шанувальників і богом-чоловіком, який отримав нагороду в галузі інтернет-технологій, його було занесено до чорного списку багатьма компаніями через його прискіпливість.

Лінь Сяо Ді (Цзян І І) - красива, мила, добра і сповнена ентузіазму до життя дівчина, яка присвятила себе просуванню національного стилю і традиційної культури ханьфу. Вона мріє просувати національний стиль у світі так, щоб світ відчув красу китайської культури.

Лу Юй Ген був розлучений зі своєю подругою по іграх у дитинстві, і відтоді він ні з ким особливо не зближувався. Він зустрічає Лін Сяо Ді, яка змушена переїхати в його будинок через проблеми з квартирою. Провівши з нею деякий час, хлопець починає розуміти, що вона і є його давно загублена подруга дитинства, яку він шукав протягом п'ятнадцяти років.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Ти моя вічна зірка (2023)