Прискорений курс романтики (2023)

Мелодрама Прискорений курс романтики (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
2023-01-14
Країна:
Корея Південна
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
75 хв.

«Прискорений курс романтики (2023)»:

Нам Хе Сон - власниця закусочної і в неї цинічний погляд на світоустрій. Для неї смішно, який вигляд має сучасне суспільство, яке готове на все, щоб потрапити на вершину, яке заганяє своїх дітей, аби вони могли скласти іспити, кращі за своїх однокласників, і витрачає купу грошей на репетиторів. Але її власна дочка, яка мріє бути як усі, просить Нам Хе Сон записати її до такого репетитора. Точніше, до найкращого вчителя у сфері приватної освіти, чиї лекції приводять до успіху тисячі школярів, а він заробляє на цьому статки, Чхве Чі Йоль.

І нехай гроші витікають, як вода крізь пальці, але витривала і життєрадісна Нам Хе Сон готова відстояти чергу, розштовхати інших матусь, але вписати доньку в його клас. Тим часом у найкращого вчителя Кореї свої проблеми: він потрапив у скандал зі школяркою, яку навіть не знав, а від цього його і без того слабке здоров'я зовсім здало. Розлад харчової поведінки і безсоння майже довели Чхве Чі Йоля до лікарні, поки він випадково не спробував їжу із закусочної Нам Хе Сон. І хоч їхнє знайомство почалося з серйозної сварки, але навіть такі, такі різні, протилежності раптово почали притягуватися одна до одної.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Прискорений курс романтики (2023)