Союз благородних (2023)

Мелодрама Союз благородних (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
29 серий
Премєра:
2023
Країна:
Китай
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 мин.

«Союз благородних (2023)»:

Молодий вчений на ім'я Чжан Пін заробляє на життя торгівлею локшиною і мріє, що коли-небудь йому вдасться потрапити до кримінальної палати і стати слідчим. Хлопчина дуже розумний, має феноменальну пам'ять і вміє скрупульозно вести розслідування. І одного разу його здібності стали в пригоді. Коли в таверні, у торговця вкрали медальйон, Чжан Пін уміло провів розслідування і знайшов вкрадену річ. Він майже підібрався до замовника цієї крадіжки, але той його обхитрив.

З'ясувавши, що замовником є шляхетний пан на ім'я Лань Цзюе, високопоставлений чиновник із міністерства обрядів, хлопчина намагається знайти докази, щоб вивести того на чисту воду. Але вчений не підозрює, що крадіжка була секретною операцією, яку розробив молодий пан Лань, і він мимоволі завадив її здійсненню. Лань Цзюе ж, виявився вражений дедуктивними здібностями звичайного локшишника і запропонував хлопцеві попрацювати разом із ним. Так, такі несхожі за становищем у суспільстві і за характерами молоді люди виявилися пов'язані на довгий час спільною справою, що в кінцевому рахунку породило міцну дружбу між ними.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Союз благородних (2023)