Принцеса без корони (2023)

Мелодрама Принцеса без корони (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Принцеса без корони (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Принцеса без корони (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Масал була для своєї мами, красуні Ширін, маленькою принцесою. Жінка виховувала доньку в любові, але старанно оберігала від зіткнень з реальністю. Сама вважаючи за краще жити мріями, незважаючи на вік, вона розповідала дівчинці чудові історії, які та приймала на віру, оскільки не знала нічого іншого. Усе йшло чудово, проте від життя не можна назавжди відгородитися красивою ширмою. Надто тендітний такий захист, а реальний світ часто буває грубим, без жодного жалю ламаючи ілюзії. Саме це сталося з малятком Масал. Її улюблена казкарка-мама потрапила до лікарні з інфарктом. Тут-то дівчинці довелося переконатися, що навколишня дійсність аж ніяк не така чарівна, як їй уявлялося. Принцеса вмить залишилася без корони, перетворившись на звичайну дитину, до того ж самотню і нікому не потрібну.

На зміну фантазіям приходить необхідність боротися за виживання. Не вміючи ні готувати, ні обслуговувати себе, не кажучи вже про заробляння грошей, Масал дуже швидко скочується до дрібних крадіжок, з кожним днем дедалі жорстокіше. Невідомо, чим би це закінчилося, якби не Евгін - учитель дівчинки. Помітивши, як вона змінилася, чуйний педагог намагається допомогти їй дорозгадати мамині казки, що залишилися без кінця, щоб знову навчитися радувати

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Принцеса без корони (2023)