Шляхетна жінка (2014)

Мелодрама Шляхетна жінка (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
79 серий
Премєра:
2014-01-13
Країна:
Корея Южная
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
40 мин.

«Шляхетна жінка (2014)»:

Дві дівчата були давно знайомі, але вони дуже відрізнялися звичками, характерами та способом життя. Першою є Юн Сін А, вона чуйна, добра та дивовижна. Їй часто доводилося зустрічати несправедливість, і вона намагалася боротися з цим, допомагаючи ближньому. Багато хто міг звернутися до неї за допомогою, вона не відмовляла людям у підтримці. Але грошей на жаль, у панночки не було. Вона намагалася вижити на звичайну зарплатню.

Що стосується другої персони, Лі Мі На купалася в грошах, відчувала себе шляхетною дамою, і займалася виключно турботою про зовнішність. Її не хвилювало, як виживають інші. Головне, що має дорогий будинок і шикарний автомобіль. Її оточувало виключно світське суспільство і зустрічалася героїня з багатими хлопцями. Вона не могла подивитись у бік бідняка, але вважала, що шляхетність у неї в крові. Коли вони опинилися в однаковій ситуації, то кожна вчинила зовсім по-різному. Доброе серце Юн Сін не дозволяло пройти повз біду, вона хотіла надати першу допомогу, а Лі Мі тим часом лише розкидалася фінансами, і поспішала на зустріч із друзями. Вона вважала, що гроші здатні вирішити будь-яку проблему і не варто витрачати час на людину, коли можна дати їй велику купюру.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Шляхетна жінка (2014)