Стрижень (2022)

«Стрижень (2022)»:

Ройсайтон у ранньому дитинстві залишилася сиротою. Дівчинку виховали у прийомній сім'ї, де підростала рідна дочка Ранронг. Старша сестра душі не чула в дитині, вона ж продовжила виховувати її після смерті батька, отримавши основну частину спадщини. Сай втомилася від постійного контролю, обмеження пересування, не розуміючи, що це - турбота, а не блаженство сестрички. Ранронг з якихось причин ненавидить чоловіків, а одного разу молодша сестра розуміє, що та відчуває по відношенню до неї зовсім інші почуття.

Випадково між дівчатами станеться поцілунок, але Сай не може сприймати кохання жінки. Знову і знову вона намагається залишити будинок, щоб почати самостійне життя, але наштовхується на опір Ранронг. Якоїсь миті вона намагається постати в очах громадськості невдячною дитиною, щоб тільки вирватися з полону, але не виходить. Дівчата познайомляться з хлопцями, кожен з яких змінить їхнє звичне життя, але таємниці минулого загрожують зруйнувати тендітне щастя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Стрижень (2022)