Майстерний майстер (2019)

Мелодрама Майстерний майстер (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2019-05-06
Країна:
Китай
Жанр:
драма, история
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Майстерний майстер (2019)»:

Події серіалу Майстерний майстер розвиваються у двадцятих роках минулого сторіччя. У центрі уваги знаходиться звичайнісінька сім'я, яка намагається вижити в цей непростий час. Батько сімейства загинув від рук найкращого друга, і вся родина виявилася втягнутою у розбірки між контрабандистами та місцевою прокуратурою. Намагаючись врятуватися, вони вирушили до Шанхаю, але в дорозі їм довелося розлучитися.

Кожен із сім'ї Шень пройшов безліч випробувань та поневірянь. Опинившись у різних куточках країни, вони виборюють своє виживання. У цей час у країні, через військові конфлікти, життя звичайних людей стає нестерпним.

Один із синів — Шень Ці Нань впевнено йде до своєї мрії. Він хоче стати чудовим архітектором та побудувати доступне житло, щоб спростити життя людей. На шляху до своєї мети він зустрічає талановитого архітектора Фу Хань Цзюнь. Разом вони беруться за роботу, яка згодом стане уособленням становлення сучасної китайської архітектури.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Майстерний майстер (2019)