Дочка лідера культу (2022) всі серії

Мелодрама Дочка лідера культу (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2022
Країна:
Япония
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
30 мин.

Серіал мелодрама «Дочка лідера культу (2022)»:

Катзума Юда та Катзума Ічику брат із сестрою. Герой випадково дізнається, що з сестри знущаються, але, будучи боязким, сам нічого зробити не може. І Ічик майже кінчається життя самогубством, але її рятує загадкова нова учениця на ім'я Киритані Сара. Дівчина починає мстити кривдникам героїні, вправно маніпулюючи ними.

У результаті однокласниця Ічикіу переводиться в іншу школу, а дії вчителя, що спокусив героїню, виставляються на показ. Але все це Киритані Сара провертає непомітно, тож і подумати на неї ніхто не може. Як далеко вона зможе зайти і які ще витончені способи помсти у Киритані Сари є? А найголовніше, хто вона така і чому взялася допомагати героям?

Серіал Дочка лідера культу (2022) 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Дочка лідера культу (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Дочка лідера культу (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дочка лідера культу (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Дочка лідера культу (2022)