Зачистка (2022) всі серії

Мелодрама Зачистка (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2022-06-04
Країна:
Корея Южная
Жанр:
комедия, криминал
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал комедия, криминал «Зачистка (2022)»:

У центрі уваги сюжету – історія трьох жінок, які працюють прибиральницями в охоронній фірмі. Кожна з них має складні життєві ситуації, про краще майбутнє вони можуть лише мріяти. Коли Про Ен Мі, яка виховує двох дочок наодинці, випадково дізналася важливу інформацію про інсайдерську торгівлю, вона зважилася використати її у своїх цілях.

Після недовгого роздуму до неї приєднуються колега та подруга Ан Ін Ген, яка мріє відкрити своє кафе, та амбітна прибиральниця Мен Су Джа.

Серіал Зачистка (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Зачистка (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Зачистка (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зачистка (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Зачистка (2022)