У мене закохалася суперзірка (2022) всі серії

Мелодрама У мене закохалася суперзірка (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
2022-06-20
Країна:
Таиланд
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
42 мин.

Серіал драма, мелодрама «У мене закохалася суперзірка (2022)»:

40-річна суперзірка Тон Нарубет є найзнаменитішим і затребуваним актором. Звичайно ж, як медійна особистість він має власного візажиста – дівчину на ім'я Кейк, чия мама є справжнісінькою фанаткою творчості Тона.

Мама щодня докучає дочку різними питаннями про актора та проханням взяти у нього автограф. У результаті Кейк не витримує тиску та приходить до нього додому. Тільки ось замість автографа дівчину обдаровують поцілунком.

Серіал У мене закохалася суперзірка (2022) 1-10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «У мене закохалася суперзірка (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал У мене закохалася суперзірка (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У мене закохалася суперзірка (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » У мене закохалася суперзірка (2022)