Мінамдан: Нотатки у справі (2022) всі серії

Мелодрама Мінамдан: Нотатки у справі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2022-06-27
Країна:
Корея Южная
Жанр:
детектив, комедия
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

Серіал детектив, комедия «Мінамдан: Нотатки у справі (2022)»:

Головний герой Нам Хан Джун був талановитим профайлером. Але його життя склалося так, що він, використовуючи свої навички та досвід, видається шаманом, займається різними передбаченнями і за гроші вирішує проблеми клієнтів, які відвідують його кафе «Мінамдан».

Так вийшло, що відповідальний детектив Хан Дже Хі (керівник групи боротьби з насильницькими злочинами) випадково перетинається з колишнім профайлером. Разом вони виявляються втягнутими у кругообіг подій та дивних справ, які вони мають розслідувати.

Серіал Мінамдан: Нотатки у справі (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Мінамдан: Нотатки у справі (2022)» онлайн всі серії

  • 70
Серіал Мінамдан: Нотатки у справі (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мінамдан: Нотатки у справі (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Мінамдан: Нотатки у справі (2022)