Гу Пиль Су тут немає (2022) всі серії

Мелодрама Гу Пиль Су тут немає (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2022-05-04
Країна:
Корея Южная
Жанр:
драма, комедия
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал драма, комедия «Гу Пиль Су тут немає (2022)»:

Дорама розповість нам про дружбу двох чоловіків із абсолютно різними підходами до життя та різною долею. Гу Піль – 40-річний чоловік, у минулому успішний боксер. Зараз він займається просуванням свого бару і ні на крок не відступає від шляху успіху.

А Чон Сік – 20-річний юнак, який бачить перед собою лише навчання. Для нього головною прерогативою є знання, яке, як він вважає, допоможуть йому досягти успіхів у житті.

Серіал Гу Пиль Су тут немає (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Гу Пиль Су тут немає (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Гу Пиль Су тут немає (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гу Пиль Су тут немає (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Гу Пиль Су тут немає (2022)